Brinsea maxi 2 Advance (doos is alleen open geweest)

€ 250,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

De Brinsea Maxi II advance
is de grotere broer van de Brinsea Mini II broedmachines.
De Brinsea Maxi II Advance is vrijwel identiek aan de Advance uitvoering van de Brinsea Mini II.
Deze broedmachine is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners.
De Brinsea Maxi II Advance EX heeft een capaciteit van 14 kippeneieren of 14 eendeneieren die automatisch gekeerd worden.
Door het keerrooster voor kleine eieren aan te schaffen is de Brinsea Maxi II Advance ook geschikt voor 40 kwarteleieren of 40 fazanteneieren.
Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Maxi II heeft, net als de Brinsea Mini II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen.
Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen en het luchtvochtigheidspercentage aan. De luchtvochtigheid kan volledig automatisch geregeld worden: de gebruiker stelt de luchtvochtigheid op het gewenste percentage in en zolang het waterreservoir gevuld is, doet de broedmachine de rest. Door middel van het meegeleverde slangetje kan de broedmachine aangesloten worden op een geschikte vochtcontainer, bijvoorbeeld een 0.5L of 1L petfles. De Brinsea Maxi II Advance EX biedt daarnaast nog extra keeropties aan, zo kunnen de draaihoek en de keerinterval eenvoudig aangepast worden. Hierdoor is de broedmachine ook zeer geschikt voor het uitbroeden van papegaaieneieren!
De Brinsea Maxi II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.