Borotto Real 49 semi automatische broedmachine

€ 200,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Borotto Real 49 automatische broedmachine. Met handmatig keersysteem.

24 kippeneieren of 196 kwarteltjes.

Deze machine is met grote passie ontworpen om eieren van kip, fazant, parelhoen, kwartel, patrijs, grijze patrijs, gans, muskus eend, gewone eend, wilde eend, pauw, steenpatrijs, duif, exotische vogels en roofvogels uit te broeden.


Deze semi automatische broedmachine is met een handmatig keersysteem om de eieren te kantelen, die dankzij een klem vanuit de buitenkant wordt bediend. De voor de uitbroeding benodigde warmte wordt door een elektrische weerstand gegenereerd, die wordt bestuurd door een digitale PID-microcomputerregeling van de laatste generatie, die het mogelijk maakt om de interne gemiddelde temperatuur op een constante manier en nauwkeurige manier te regelen volgens de via de toetsen van het controlepaneel ingestelde waarde.

De ventilatie geschiedt door middel van een turbineventilator, die de warme en vochtige lucht gelijkmatig verdeelt. De natuurlijke oppervlaktebevochtiging vindt plaats dankzij het zich in de bodem geprinte waterbakjes bevindende water, wiens vulling via de externe vulopeningen geschiedt en een praktische manier is, om de broedmachine niet te hoeven openen.

Vochtmodule (Sirio bevochtigingssysteem) is er los bij te bestellen.