Borotto Real 24 automatische broedmachine

€ 185,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Borotto Real 24 automatische broedmachine, met automatisch keersysteem

24 kippen eieren of 96 kwarteltjes.

Deze machine is met grote passie ontworpen om eieren van kip, fazant, parelhoen, kwartel, patrijs, grijze patrijs, gans, muskus eend, gewone eend, wilde eend, pauw, steenpatrijs, duif, exotische vogels en roofvogels uit te broeden.

Deze broedmachine is de automatische versie met automatisch keersysteem om de eieren te kantelen, die dankzij een motor wordt bediend. De voor de uitbroeding benodigde warmte wordt door een elektrische weerstand gegenereerd, die wordt bestuurd door een digitale PID-microcomputerregeling van de laatste generatie, die het mogelijk maakt om de interne gemiddelde temperatuur op een constante manier en nauwkeurige manier te regelen volgens de via de toetsen van het controlepaneel ingestelde waarde.
De ventilatie geschiedt door middel van een turbineventilator, die de warme en vochtige lucht gelijkmatig verdeelt. De natuurlijke oppervlaktebevochtiging vindt plaats dankzij het zich in de bodem geprinte waterbakjes bevindende water, wiens vulling via de externe vulopeningen geschiedt en een praktische manier is, om de broedmachine niet te hoeven openen.

Vochtmodule (Sirio) is los te verkrijgen.